Over ons

Drive-in Sound System met Dj Amigo staat garant voor professionaliteit, kwaliteit, show en gezelligheid en is al een ruim aantal jaren een bekend gezicht op menig feest in met name Groningen, Drenthe, Friesland en daarbuiten.

Zo nemen wij volledige de verzorging van licht en geluid voor onze rekening. Kwaliteit en professionaliteit staat bij Drive-in Sound System op de eerste plaats.

De kwaliteit en professionaliteit waar wij voor staan, en die u van ons mag verwachten, komen bij ons tot uitdrukking in het eerste gesprek voordat het optreden plaatsvindt. Hierin worden goede en duidelijke afspraken gemaakt, waarbij u weet waar wij voor staan en wat u van ons kunt verwachten.

De vele muziek periodes, stijlen en genres b.v. de jaren 60, 70 , 80, 90, Trance, House en niet te vergeten Nederlandstalige muziek zijn bij ons beschikbaar.

Om alvast de sfeer te proeven van de feesten die wij reeds hebben mogen verzorgen, nodigen wij u uit een kijkje te nemen in ons fotoalbum met daarin verschillende foto´s van onze diensten.

Mocht u vragen of meer informatie willen ontvangen? Stuurt u gerust een mail of vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter