Café Reiderland

Dit keer was het dubbelfeest voor Tanja & Koos in het lekker gezellige kroegje (Cafe Hotel) Reiderland,waar de gastvrijheid overheerst.

Een dubbele boeking,ja want wat wij in het begin niet wisten,dat er ook nog artiesten kwamen en nog welbekende van radio en tv.

Tegen een uur of 10 zouden jawel hier zijn ze dan Lucas & Gea optreden.

Wij gingen alvast het spul goed voorverwarmen met welbekende nummers uit de jaren 70 80 90 maar ook natuurlijk met het Nederlandstalige lied.

Tegen inderdaad 22.00 was het de beurt aan L&G en ze gingen er meteen vol op los en het publiek deed hartstochtelijk mee met zingen en polonaise

Tegen 23.00 was het ten einde qua L&G en vertrokken zij met opgetogen hoofd richting Friesland waar ze ook nog een optreden moesten voorzien.

Wij zijn toen in de kleine gezellige,want ja dat was het supergezellig uurtjes doorgegaan.

Het was een geslaagde avond waar nog lang over nagepraat werd,wij willen alle mensen dan ook namens Soundsystem bedanken

en graag tot een volgende keer.

Tenslotte,in overleg met de jarige en de jubillerende hebben wij gevraagd of wij ook foto,s mochten publiceren op de site,dit was geen probleem,als u moeite heeft om privilege redenen met foto,s van u zelf,laat het ons weten dan halen wij ze er weer vanaf (onze excuses alvast daarvoor)

0 Reacties:

Plaats een Reactie

Plaats een Reactie

U moet ingelogged zijn om te kunnen reageren.