Bruiloft martin & edith

http://www.deleeuwenborg.nl/

Allereerst willen wij een compliment geven aan de beheerders of eigenaren van de ‘Leeuwenborg’

Het zag er allemaal voortreffelijk uit qua inrichting van de zaal,een mooi gelegenheid om feest te vieren,en wat te organiseren

Ook het ontvangst naar ons toe was goed en er werd meteen een kopje koffie aangeboden voordat wij überhaupt aan het opbouwen van de installatie begonnen.

Het was een mooi gezellige bruiloft, die gepaard ging toch wel met veel top 40 maar ook Nederlandstalig muziek.

Ook werden hier veel verzoekjes ingediend van nummers wat we natuurlijk altijd mooi vinden.

Op een gegeven moment gingen wij over naar het Nederlandstalig muziek ,waar dan ook meteen de polonaise werd in gelopen.

Al met al een bruiloft om niet gauw te vergeten,echt een gezellige bruiloft,en natuurlijk ook de bediening heeft hier een compliment op zijn plaats verdiend,voor de hapjes en drankjes.

Namens Soundsystem willen wij iedereen hiervoor bedanken voor deze gezellige bruiloft en natuurlijk vooral het bruidspaar alle lof.

Tenslotte, in overleg met het bruidspaar hebben wij gevraagd of wij ook foto’s mochten publiceren op de site, dit was geen probleem, als u om een of ander redenen moeite heeft om privilege redenen met foto’s van u zelf, laat het ons weten dan halen wij ze er weer vanaf (onze excuses alvast daarvoor)

0 Reacties:

Plaats een Reactie

Plaats een Reactie

U moet ingelogged zijn om te kunnen reageren.